Hledat
Filters

Vepřová roláda

Potřebné přísady:
  • 3/4 kg vepřové plece
  • sůl
  • pepř
  • plnotučná horčice
  • anglická nebo váhalova slanina
  • eidam
  • šunka
  • kyselé okurky
  • cibule
  • olej
Postup přípravy:
  1. Z 3/4 kg vepřové plece uděláme plát. Rozklepeme, osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe plátky slaniny, eidamu, šunky. Doprostřed rozkrojené podélně kyselé okurky a cibuli. Zavineme, spíchneme jehlami. Do pekáče nalijeme olej a dáme nahrubo nakrájenou cibuli. Rozpálíme, roládu ze všech stran zprudka opečeme. Podlijeme vodou. Vložíme do trouby. Na 180 st. Pečeme dozlatova, během pečení podléváme. Po vyjmutí vyndáme jehly a rozkrájíme na kolečka. Podáváme s bramborovou kaší a kyselou okurkou
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Luxusní minirohlíčky - zázrak z Olomouce

Luxusní minirohlíčky - zázrak z Olomouce

52
Zobrazit detail Luxusní minirohlíčky - zázrak z Olomouce
Obrázek Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Zobrazit detail Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem
Obrázek Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

52
Zobrazit detail Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

42
Zobrazit detail Debrecínské ragů z vepřového masa
Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

52
Zobrazit detail Ovocné kynuté knedlíky by Romča
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist