Hledat
Filters

Francouzský cibulový koláč

Potřebné přísady:
  • 30g mandlové mouky
  • 20g kokosové mouky
  • 15g psylia
  • 150ml vlažné vody
  • 5g olivového oleje
  • 250g cibule
  • 100g slaniny
  • 150g kysané smetany
  • 50g ghí nebo sádla
  • 1ks vejce
  • půl lžičky soli
Postup přípravy:
  1. Smícháme mandlovou, kokosovou mouku, psylium a sůl v míse. V míše vyšleháme vejce se 150ml vlažné vody, nalijeme k suchým ingrediencím a vypracujeme hladké těsto. Na plech dáme pečícím papír a potřeme olivovým olejem. Těsto dáme na plech, ruce naolejujeme a vytvarujeme co nejtenčí placku. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 20-25 minutek.
  2. Na pánev dáme tuk a osmahneme na nudličky pokrájenou osolenou cibuli a slaninu. Cibule musí být krásně zlatavá.
  3. Po upečení potřeme placku zakysankou a posypeme opečenou cibulkou a slaninou. Můžeme přidat podle chuti sýr apod. Dáme do trouby a dopečeme 10 minut.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Zobrazit detail Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku
Obrázek Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

3.638
Zobrazit detail Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty
Obrázek Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zobrazit detail Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

47
Zobrazit detail Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča
Obrázek Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

41
Zobrazit detail Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Obrázek Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem

Zobrazit detail Tvarohové knedlíky s borůvkovým rozvarem
TOPlist