Hledat
Filters

Rosa Cheese Cake

Potřebné přísady:

150g sušenek

80g másla

Náplň:

300g riccoty

2 vejce

150g cukru

3 lžičky pomerančového likéru - nejlépe Cointreau

3 plátky želatiny

200g šlehačky

Želatina:

200g čerstvých jahod

2 lžíce cukru

1 lžíce pomerančového likéru

2 plátky želatiny

Postup přípravy:
  1. Rozmixujeme jahody s curkem a přidáme změklou želatinu a likér. Vše zahřejeme aby se nám rozpustila želatina. A nalijeme do formiček.
  2. Vyšleháme dva žloutky se 100g cukru a spojíme. Potom přidáme riccotu a 50g cukru. Želatinu rozehřejeme a přidáme ke směsi s riccotou. Nakonec přidáme bílky ušlehané na sníh a oslazenou šlehačku.
  3. Sušenky rozdrtíme a smícháme s povoleným máslem. Silikonové formičky naplníme nejdříve želatinou a pak krémem a navrch dáme sušenku. Dáme do lednice chladit nejlépe do druhého dne.
  4. Zdroj viz odkaz
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou

Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou

55
Zobrazit detail Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou
Obrázek Mňamózní ovocný dort ze zakysané smetany

Mňamózní ovocný dort ze zakysané smetany

54
Zobrazit detail Mňamózní ovocný dort ze zakysané smetany
Obrázek Banánovo-šľahačkový koláč zo sušienkového cesta

Banánovo-šľahačkový koláč zo sušienkového cesta

4.512
Zobrazit detail Banánovo-šľahačkový koláč zo sušienkového cesta
Obrázek Banánový chlebíček s arašídovým máslem

Banánový chlebíček s arašídovým máslem

31
Zobrazit detail Banánový chlebíček s arašídovým máslem
Obrázek Křehké sádlové koláčky - recept z roku 1936

Křehké sádlové koláčky - recept z roku 1936

Zobrazit detail Křehké sádlové koláčky - recept z roku 1936
Obrázek Mini koláčky - nekynuté a na jazýčku se rozplývající

Mini koláčky - nekynuté a na jazýčku se rozplývající

312
Zobrazit detail Mini koláčky - nekynuté a na jazýčku se rozplývající
TOPlist