Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Rohlíková pizza

Potřebné přísady:
  • 10 rohlíků
  • 400ml mléko
  • 3 vejce
  • sůl
  • pepř
  • sýr
  • česnek
  • plus vše co vám chutná - zelenina- rajčata, kukuřice - fantazii se meze nekladou
Postup přípravy:
  1. 10 rohlíků nakrájené na kostičky zaliju 400 ml mlékem, ve kterém jsem rozkvrdlala 3 vejce, osolila a opepřila. Rukou nahňácám těsto a na vymazaný pekáč rozprostřu směs z rohlíků.
  2. Dám péct do vyhřáté trouby na 15 minut. Vyndám, potřu kečupem promíchaným s prolisovaným česnekem a posypu sýrem. Navrh naskládám vše co mám ráda a posypu sýrem i nahoře a dám zapéct znovu do trouby cca15-20 minut
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Obrázek Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

Obrázek Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem

Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem

Obrázek Masové kuličky v rajské omáčce

Masové kuličky v rajské omáčce

Obrázek Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Obrázek Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem

Fusilly na hříbkách se smetanou, ricottou a ořechovým pestem

Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

TOPlist