Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Mleté mix po švýcarsku

Potřebné přísady:
  • 500g mletého masa / může být i z bůčku/
  • 2 pol.lžíce másla
  • 150g str.sýr
  • 1 str.česneku
  • 1 smetana na šlehání
  • 4 vejce
  • /50g.kousek angl.slaniny/
  • sůl
  • pepř
Postup přípravy:
  1. Mleté maso, sůl, pepř, česnek a 50g slaniny, opražíme na másle.
  2. Přelejeme do pekáčku malého nebo formy, přimícháme vejce, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou.
  3. Dáme péct asi 30min.na 170-180°c
  4. /Slanina být nemusí/.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Obrázek Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Obrázek Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Obrázek Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Obrázek Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou

Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou

Obrázek Těstoviny s lososem a rajčaty

Těstoviny s lososem a rajčaty

TOPlist