Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Mleté mix po švýcarsku

Potřebné přísady:
  • 500g mletého masa / může být i z bůčku/
  • 2 pol.lžíce másla
  • 150g str.sýr
  • 1 str.česneku
  • 1 smetana na šlehání
  • 4 vejce
  • /50g.kousek angl.slaniny/
  • sůl
  • pepř
Postup přípravy:
  1. Mleté maso, sůl, pepř, česnek a 50g slaniny, opražíme na másle.
  2. Přelejeme do pekáčku malého nebo formy, přimícháme vejce, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou.
  3. Dáme péct asi 30min.na 170-180°c
  4. /Slanina být nemusí/.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Obrázek Vepřové maso pečené ve smetaně

Vepřové maso pečené ve smetaně

Obrázek Špenátové rizoto s grilovanou treskou Skrei

Špenátové rizoto s grilovanou treskou Skrei

Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Obrázek Květákové karbanátky se sýrem

Květákové karbanátky se sýrem

Obrázek Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Obrázek Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Obrázek Gratinované těstoviny s tuňákem

Gratinované těstoviny s tuňákem

TOPlist