Ze smetany ušleháme šlehačku. Tvaroh, zakysanou smetanu a cukr krátce prošleháme a lehce vmícháme šlehačku.
Želatinové plátky namočíme do hodně studené vody a necháme 10 minut nabobtnat. Maliny přivedeme k varu a přepasírujeme zrníčka. Plátky želatiny vyndáme z vody, lehounce je vymačkáme a vhodíme do ještě teplé malinové šťávy, kde se mícháním rozpustí. Do malin přidáme dvě lžíce krému, dobře promícháme a nalijeme za stálého míchání ke zbývajícímu krému.
Dno dortové formy průměr 24 cm poklademe piškoty, vrstvíme krém a piškoty, končíme krémem. Dort necháme několik hodin ztuhnout v ledničce. Před podáváním můžeme zdobit kopečkem šlehačky ve spreji a přelít zbytkem přepasírovaných malin.