Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Jogurtová buchta

Potřebné přísady:
  • 250g polohrubé mouky
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 1 vejce
  • 2 lžíce kakaa
  • 100-150 ml oleje ,nebo rozpuštěné Hery
  • 1 velký bílý jogurt, nebo ovocný
  • 150g cukru
  • 1 lžičku mleté skořice
  • potravinářské barvivo - nemusí být
Postup přípravy:
  1. Všechny sypké suroviny smíchat ,dobře promíchat, přidat jogurt, tuk a vejce. Dobře promícháme a pokud je těsto moc husté, přidáme trochu mléka.Část těsta si dáme bokem a pak obarvíme barvou.Pečeme při 180 st. asi 20-30min.podle trouby.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kefírová buchta - hrníčková

Kefírová buchta - hrníčková

Obrázek Norský žloutkový dezert - Kvafjordkake - verdens beste

Norský žloutkový dezert - Kvafjordkake - verdens beste

Obrázek Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Obrázek Jablečná buchta s čokoládovou polevou

Jablečná buchta s čokoládovou polevou

TOPlist