Bílky,cukr, vitacit šleháme nad párou(první trochu zašlehám cukr a pak hned přidám vitacit) 15 minut na nejvyšší otáčky.Je potřeba dodržet čas aby hmota byla krásně tuhá a cukr a vitacit se rozpustil.
Poté nazdobíme na piškot zdobícím sáčkem a necháme v lednici zatuhnout aspoň 2 hodiny.Já mám piškoty koupené z Lídlu(Biscuits),jsou větší jako normální a jsou křehké…akorát na velkého indiánka. Namáčíme do čokolády rozpuštěné se
ztuženým tukem.(omega) jen trochu tuku aby byla čokoláda hustější a pěna moc neprusvítala.(Naliju do širšího hrnku,vemu indiánka ze spodu za piškot a špičkou dolů celý ponořím a nechám zatuhnout.Je to fakt mňamka.Vitacit dodá kyselkavost a když je indián dobře vychlazený tak čokoláda krásně křupne a sladkokyselá pěna se vám rozplyne na jazyku.Kdo to má rád určitě zkuste…doporučuji.Z dávky jsem udělala 20 velkých indiánů.