Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Domácí medvídci

Potřebné přísady:
  • ·2 hrnečky jahod
  • ·Agar - ( pro nevegetariány želatina)
  • ·1 lžíce agávového sirupu - ( nebo med)
  • ·hrnek šťávy z pomeranče
Postup přípravy:
  1. Vymačkáme šťávu z pomeranče nebo citrusu, který jsme si vybrali, přidáme pokrájené jahody a vaříme. Potom přidáme námi zvolené sladidlo a mixujeme dokud nám nevznikne hladká směs bez kousků.
  2. Teď necháme zchladnout a přidáme agar a opětně mixujeme. Na plech si dáme alobal nebo gumovou pečící podložku a směs nalijeme na plech. Dáme do lednice ztuhnout a můžeme se vrhnout na vykrajování tvarů.
  3. Místo jahod můžeme použít borůvky, banány, maliny - prostě to co zrovna máme. Kreativitě se meze v žádném případě nekladou.
  4. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Seitan - vege maso - základní recept + zeleninový vývar

Seitan - vege maso - základní recept + zeleninový vývar

Obrázek Jogurtový dresing - jako z obchodu!

Jogurtový dresing - jako z obchodu!

Obrázek Domácí kokosové mléko - jak na to

Domácí kokosové mléko - jak na to

Obrázek Fofr falešná  svíčkajda na divoko by Romča

Fofr falešná svíčkajda na divoko by Romča

Obrázek Polévka z červené řepy by Romča

Polévka z červené řepy by Romča

Obrázek Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Obrázek Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Obrázek Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

Sweet&sour zelenina s batátovým pyré

TOPlist