Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Domácí medvídci

Potřebné přísady:
  • ·2 hrnečky jahod
  • ·Agar - ( pro nevegetariány želatina)
  • ·1 lžíce agávového sirupu - ( nebo med)
  • ·hrnek šťávy z pomeranče
Postup přípravy:
  1. Vymačkáme šťávu z pomeranče nebo citrusu, který jsme si vybrali, přidáme pokrájené jahody a vaříme. Potom přidáme námi zvolené sladidlo a mixujeme dokud nám nevznikne hladká směs bez kousků.
  2. Teď necháme zchladnout a přidáme agar a opětně mixujeme. Na plech si dáme alobal nebo gumovou pečící podložku a směs nalijeme na plech. Dáme do lednice ztuhnout a můžeme se vrhnout na vykrajování tvarů.
  3. Místo jahod můžeme použít borůvky, banány, maliny - prostě to co zrovna máme. Kreativitě se meze v žádném případě nekladou.
  4. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Seitan - vege maso - základní recept + zeleninový vývar

Seitan - vege maso - základní recept + zeleninový vývar

Obrázek Pečená červená řepa se sýrem

Pečená červená řepa se sýrem

Obrázek Pomázánka z avokáda podle Kačky

Pomázánka z avokáda podle Kačky

Obrázek Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Salátek z rukoly s kozím sýrem podle Deli

Obrázek Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Obrázek Vegetariánské lasagne by Romča

Vegetariánské lasagne by Romča

Obrázek Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

Vynikající bulgur se žampióny (i chlapi si pošmáknou)

TOPlist