Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Domácí medvídci

Potřebné přísady:
  • ·2 hrnečky jahod
  • ·Agar - ( pro nevegetariány želatina)
  • ·1 lžíce agávového sirupu - ( nebo med)
  • ·hrnek šťávy z pomeranče
Postup přípravy:
  1. Vymačkáme šťávu z pomeranče nebo citrusu, který jsme si vybrali, přidáme pokrájené jahody a vaříme. Potom přidáme námi zvolené sladidlo a mixujeme dokud nám nevznikne hladká směs bez kousků.
  2. Teď necháme zchladnout a přidáme agar a opětně mixujeme. Na plech si dáme alobal nebo gumovou pečící podložku a směs nalijeme na plech. Dáme do lednice ztuhnout a můžeme se vrhnout na vykrajování tvarů.
  3. Místo jahod můžeme použít borůvky, banány, maliny - prostě to co zrovna máme. Kreativitě se meze v žádném případě nekladou.
  4. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špagety se sojovým granulátem

Špagety se sojovým granulátem

Obrázek Vlašské vyloupané ořechy na prodej

Vlašské vyloupané ořechy na prodej

Obrázek Jarní vegetariánský kastrůlek

Jarní vegetariánský kastrůlek

Obrázek Zapečené brambory s kozím sýrem

Zapečené brambory s kozím sýrem

Obrázek Pečená zeleninka s batáty by Romča

Pečená zeleninka s batáty by Romča

Obrázek Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Obrázek Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

TOPlist