Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Čatní z fíků

Potřebné přísady:
  • 500 g fíků
  • 250 g hnědého cukru
  • 100 g rozinek
  • 4 ks cibule
  • 1 ks kousek celého zázvoru
  • 1/4 l vinného octa
  • 1 lžička červeného pepře
  • 1 lžička kyseliny citrónové
  • 1 lžička soli
  • 1 lžíce hořčičného semínka
Postup přípravy:
  1. Oloupeme a nakrájíme cibuli. Opereme fíky a spolu se zázvorem je pokrájíme na malé kousky
  2. Všechny suroviny kromě kyseliny smícháme a zvolna je asi půl hodiny dusíme. Nakonec přimícháme kyselinu citrónovou. Horkým čatní plníme sklenice a uzavřeme je.
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Obrázek Domácí mletá zelenina - zdravá domácí alá vegeta

Domácí mletá zelenina - zdravá domácí alá vegeta

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Obrázek Ananasová kolečka v listovém těstě - superrychlé

Ananasová kolečka v listovém těstě - superrychlé

Obrázek Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Obrázek Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Obrázek Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Obrázek Zapečené papriky s tofu a jáhlami

Zapečené papriky s tofu a jáhlami

TOPlist