Korpus: Smícháme mouku, kakao, nastrouhané oříšky a skořici. Z bílků a cukru vyšleháme pevný sníh. Změklou Heru a rozpuštěnou čokoládu ušleháme do pěny, po jednom přidáváme žloutky. Ručně vmícháme suchou směs i sníh. Těsto natřeme na menší plech (24 x 30 cm) s pečícím papírem a upečeme v troubě, předehřáté na 180°C (20 minut).
Vychladlý korpus potřeme rybízovou marmeládou, natřeme krém a necháme ztuhnout.
Krém: Uvaříme pudink, vychladlý vyšleháme s máslem a přišleháváme zakysanou smetanu.
Ve vodní lázni rozpustíme 100 g čokolády a 100% tuk, polevu nalijeme na krém a necháme ztuhnout. Nahřátým nožem nakrájíme kostky.
Bílou polevu nahřejeme, vytlačíme ze sáčku na pečící papír, rozetřeme na stejnoměrnou vrstvu a lehce poprášíme kakaem. Necháme ztuhnout, pak pokrájíme na malé obdélníčky. 50 g čokolády rozpustíme ve vodní lázni, smícháme se zakysanou smetanou, zdobícím sáčkem nastříkáme do středu každé kostky a zapíchneme ozdobu z bílé polevy.