Broskvový koláč s krémem
Potřebné přísady:Těsto:
- 1/2kg polohrubé mouky
- 30 dkg měkkého tvarohu
- 15 dkg cukru
- 15 dkg hery
- 1 vajíčko
- 1 prášek do pečiva
- špetka soli
- citrónová kůra
Krém:
- 4 vajíčka
- 1/4 l zakysané smetany
- 10 dkg cukru
- 1 vanilkový cukr
- 1/2 vanilkového pudingu
- 1 velká plechovka broskví
Postup přípravy:
- Vypracujeme těsto a vyválíme z něho placku , kterou přeneseme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Na placku namažeme krém , který jsme ušlehali z vajíček, smetany, cukru, vanil. cukru a pudingu. Krém pokladema broskvemi a upečeme v troubě na 180°C do růžova
Moučníky, dezerty, dortyAutor receptudesna
Mohlo by se Vám líbit