Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Bramborový quiche s ricottou špenátem a vejci

Potřebné přísady:
  • 400g uvařené brambory
  • 2ks vejce
  • sůl
  • muškátový oříšek
  • 4 polévkové lžíce krupice
  • Náplň
  • 200g ricotta
  • 2ks vejce
  • sůl
  • pepř
  • baby špenát
  • rajčátka
Postup přípravy:
  1. Uvařené brambory, asi tak 400 g rozmačkám, přidám 2 vejce, sůl, muškátový oříšek a 4 lžíce krupice. Umíchám kaši a dám do kulaté formy s pečícím papírem. Na ni dám nápl z ricotty, 200 g, 2ks vejce, sůl, sekaný špenát a navrch hustě celé listy baby špenátu,udělám v něm malá lůžka, vyklepnu vejce, osolím, dám pár rajčátek,zakryji a peču na 180, dokud celý koláč nenasufluje do dvojnásobné výšky.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Obrázek Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

Obrázek Blbouni - ovocné knedlíky by Romča

Blbouni - ovocné knedlíky by Romča

Obrázek Gratinované těstoviny s tuňákem

Gratinované těstoviny s tuňákem

TOPlist