Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Vejce na kyselo

Potřebné přísady:
  • 10 vajec
  • cibule
  • ocet
  • olej
  • pepř
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme na čtvrtky, hodně pokapeme octem, malinko olejem. Osolíme, hodně opepříme a posypeme nakrájenou cibulí na proužky. Jedla jsem prvně na naší svatbě, dělá to tchýně, je to výborné, když přijde návštěva, třeba večer u vínka místo chuťovek.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pečený čaj z domácí pekárny

Pečený čaj z domácí pekárny

Obrázek Ostružinová marmeláda od Lucinky

Ostružinová marmeláda od Lucinky

Obrázek Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

Obrázek Domácí bezová limonáda by Romča

Domácí bezová limonáda by Romča

Obrázek Salát s pečenou zeleninou a pošírovaným vejcem

Salát s pečenou zeleninou a pošírovaným vejcem

Obrázek Velikonoční nádivka s kopřivami

Velikonoční nádivka s kopřivami

Obrázek  Zavařené maso pro psa  -  domácí konzerva

Zavařené maso pro psa - domácí konzerva

TOPlist