Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Vejce na kyselo

Potřebné přísady:
  • 10 vajec
  • cibule
  • ocet
  • olej
  • pepř
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme na čtvrtky, hodně pokapeme octem, malinko olejem. Osolíme, hodně opepříme a posypeme nakrájenou cibulí na proužky. Jedla jsem prvně na naší svatbě, dělá to tchýně, je to výborné, když přijde návštěva, třeba večer u vínka místo chuťovek.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vařte levně, vařte s Láďou Hruškou!

Vařte levně, vařte s Láďou Hruškou!

Obrázek Domácí bezový sirup by Romča

Domácí bezový sirup by Romča

Obrázek Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Obrázek Nakládané okurky od Vali – vynikající

Nakládané okurky od Vali – vynikající

Obrázek Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Obrázek Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Ghí - přepuštěné máslo - domácí

TOPlist