Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Vejce na kyselo

Potřebné přísady:
  • 10 vajec
  • cibule
  • ocet
  • olej
  • pepř
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme na čtvrtky, hodně pokapeme octem, malinko olejem. Osolíme, hodně opepříme a posypeme nakrájenou cibulí na proužky. Jedla jsem prvně na naší svatbě, dělá to tchýně, je to výborné, když přijde návštěva, třeba večer u vínka místo chuťovek.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí müslli čokoládové - kam se hrabe kupované

Domácí müslli čokoládové - kam se hrabe kupované

Obrázek Tvarohové koblížky bez kynutí

Tvarohové koblížky bez kynutí

Obrázek Máslo s medvědím česnekem by Romča

Máslo s medvědím česnekem by Romča

Obrázek Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Obrázek Třešňová marmeláda s meduňkou

Třešňová marmeláda s meduňkou

Obrázek Velikonoční koláč s chřestem

Velikonoční koláč s chřestem

Obrázek Převod čerstvého droždí na suché

Převod čerstvého droždí na suché

TOPlist