Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Potřebné přísady:
  • 50 dkg dobrého bramborového salátu
  • 4 natvrdo uvařená vejce
  • 1 sklenice tatarské omáčky
  • barevné papriky- červená, oranžová, zelená
  • listy petrželky
  • cherry rajčátka
Postup přípravy:
  1. Na talíř si rozprostřeme bramborový salát na to poklademe půlky uvařených vychladlých vajec a vše polijeme tatarskou omáčkou.Ozdobíme petrželkou , barevnými paprikami nakrájenými na malé kostičky a půlkami cherry rajčátek.Podáváme s bagetkou.PZ,je to jeden z nápadů jak zlikvidovat vykoledovaná vejce.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Horká čokoláda s pomerančem

Horká čokoláda s pomerančem

Obrázek Dýňová omáčka k těstovinám

Dýňová omáčka k těstovinám

Obrázek  Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Obrázek Pošírovaná hruška s karamelem

Pošírovaná hruška s karamelem

Obrázek Grepové smoothie - Ranní probuzení

Grepové smoothie - Ranní probuzení

TOPlist