Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Potřebné přísady:
  • 50 dkg dobrého bramborového salátu
  • 4 natvrdo uvařená vejce
  • 1 sklenice tatarské omáčky
  • barevné papriky- červená, oranžová, zelená
  • listy petrželky
  • cherry rajčátka
Postup přípravy:
  1. Na talíř si rozprostřeme bramborový salát na to poklademe půlky uvařených vychladlých vajec a vše polijeme tatarskou omáčkou.Ozdobíme petrželkou , barevnými paprikami nakrájenými na malé kostičky a půlkami cherry rajčátek.Podáváme s bagetkou.PZ,je to jeden z nápadů jak zlikvidovat vykoledovaná vejce.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Nejlepší pálenka - samohonka

Nejlepší pálenka - samohonka

Obrázek Koka sušenky podle Ládi Hrušky

Koka sušenky podle Ládi Hrušky

Obrázek Domácí bezová limonáda by Romča

Domácí bezová limonáda by Romča

Obrázek Cheesecake z domácího smetanového krému

Cheesecake z domácího smetanového krému

Obrázek Salát s pečenou zeleninou a pošírovaným vejcem

Salát s pečenou zeleninou a pošírovaným vejcem

Obrázek Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Obrázek Sýrové muffiny se slaninou a bylinkami

Sýrové muffiny se slaninou a bylinkami

Obrázek Jak správně zamrazit houby a proč

Jak správně zamrazit houby a proč

TOPlist