Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Lívance

Potřebné přísady:
  • Jedlé kaštany
  • Karamel
  • Máta
  • Vejce
  • Cukr krupice
  • Mléko
  • Polohrubá mouka
  • Droždí
  • Sůl
Postup přípravy:
  1. Do teplého mléka přidáme, vejce, sůl, cukr, polohrubou mouku a rozdrobené droždí. Prošleháme a dáme do tepla nakynout asi na dvojnásobek. Lívance dělám přes celou pánev a pak jim na talíři vykrajovátkem dodám potřebný tvar. Tady jsem použil trojúhelník ze sady od TESCOMA.
  2. Recept na karamel
  3. Kaštany naříznu na špičce do kříže a dám péct do trouby. Mezi kaštany postavím misku s vodou. Až se kaštany pořádně otevřou tak je vyndám a hned začnu s loupáním. Když je necháte vychladnout tak je to pak na sbíječku.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí bezová limonáda by Romča

Domácí bezová limonáda by Romča

Obrázek Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Obrázek Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Obrázek Koka sušenky - low carb a bezlepkové

Koka sušenky - low carb a bezlepkové

Obrázek Fit tuňáková pomazánka s tvarohem

Fit tuňáková pomazánka s tvarohem

Obrázek Květáková placka - keto - nízkosacharidová

Květáková placka - keto - nízkosacharidová

TOPlist