Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Rýžový nákyp se švestkami

Potřebné přísady:
  • 2 hrnky rýže
  • 4 hrnky rýžového mléka
  • 1/2 hrnku kokosového mléka
  • švestky
  • rozinky
  • strouhaný kokos
  • skořice
  • kokosový olej
  • (agávový sirup)
Postup přípravy:
  1. V rýžovém mléce se skořicí jsem uvařila doměkka rýži.
  2. Do uvařené rýže jsem vmíchala rozinky, kokos a ještě trochu skořice (podle chuti osladit sirupem).
  3. Do kokosovým olejem vymazané zapékací mísy jsem dala polovinu rýžové směsi, pokladla švestkami a zakryla druhou polovinou rýžové směsi. Vše jsem zalila ještě kokosovým mlékem, posypala kokosem a hurá do trouby.
  4. 180°C, přibližně 30 minut.
  5. https://www.facebook.com/pages/VEGJENNY/1467412550202229?fref=photo
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Obrázek Pečené fíky s citrónovým krémem

Pečené fíky s citrónovým krémem

Obrázek Recept - Řepná pomazánka po Indicku

Recept - Řepná pomazánka po Indicku

Obrázek Vynikající karamelizované fíky

Vynikající karamelizované fíky

Obrázek Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

TOPlist