Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVánoční cukroví

Pařížský krém (nejen) do cukroví

Potřebné přísady:
  • 1/2 litru šlehačky (33% )
  • 150 g cukr krupice
  • 5 lžic kakaa
  • 200 g kvalitní tmavé čokolády
  • 250 g změklého másla
Postup přípravy:
  1. Za stálého míchání svaříme šlehačku, cukr a kakao.
  2. Po krátkém povaření odstavíme a do horkého zamícháme nalámanou čokoládu.Poté vmícháme pokrájené máslo.
  3. Necháme vychladnout a během chladnutí občas promícháme, vychladlé dáme do lednice. Druhý den šlehačem jen lehounce promíchneme.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vanilkové rohlíčky naší babičky Jiřinky

Vanilkové rohlíčky naší babičky Jiřinky

Obrázek Tradiční medové perníčky by Romča

Tradiční medové perníčky by Romča

Obrázek Linecké cukroví a recepty na nádivky

Linecké cukroví a recepty na nádivky

TOPlist