Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Oči Sandokana

Potřebné přísady:
  1. BÍLÁ ČOKOLÁDA
  • ½ IVY
  • 5 lžic kokosu
  • 4 lžíce sušeného mléka
  • 2 lžíce moučkového cukru
  1. NÁDIVKA
  • 10 dg oříšků
  • 5 dg rozpuštěného másla
  • 5 dg moučkového cukru
  • 2 lžíce rumu
  • 2 lžíce vanilkového pudinku
  1. TMAVÁ ČOKOLÁDA
  • ½ IVY rozpustit
  • Kakao asi 2 až 3 lžíce
  • 2 lžíce solamylu
  • 2 lžíce moučkového cukru
Postup přípravy:
  1. Do obalu od vajíček – z umělé hmoty dáme lentilku, (nedávám lentilku nakonec kápnu tmavou čokoládu do důlku), pak trochu bílé čokolády, nechat ztuhnout pak dát nádivku a nakonec tmavou čokoládu. 40 kusů.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Torta tenerina - čokoládový desert

Torta tenerina - čokoládový desert

Obrázek Recept - Jogurtové řezy s malinami

Recept - Jogurtové řezy s malinami

Obrázek Šneci z kynutého těsta s pudinkem a povidlím

Šneci z kynutého těsta s pudinkem a povidlím

Obrázek Nepravý medovník - fofrovka a vynikající

Nepravý medovník - fofrovka a vynikající

TOPlist