Máslové sušenky rozdrtíme na jemno a zalijeme rozehřátým máslem, vytvořenou hmotu pak natlačíme na dno i okraje košíčků na muffiny. Košíčky pečeme asi na 10 minut na 200 stupňů. Po upečení vytáhneme a vložíme do papírových formiček, kde necháme vychladnout. Mléko, škrob a krup. cukr rozmícháme a na mírném plameni šleháme, dokud nedostaneme tuhý puding. Přendáme do mísy, přetáhneme potravinářskou fólií, propíchneme na 1 místě a necháme na chladném místě vychladit. Smetanu na šlehání vyšleháme do šlehačky a také vyšleháme mascarpone spolu s mouč. cukrem. Vychladlý pudink pomalu šleháme, přidáváme šlehačku i mascarpone. Krémem naplníme cukrářský sáček, jehož pomocí naplníme košíčky, ozdobíme jahodami a zdobením. Doba chlazení je min. 1 hodinu v lednici.