Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Koláč Tirol

Potřebné přísady:
  • 250 hl.mouky
  • 250 moucka cukr
  • 1 vanil.cukr
  • 80 ml oleje
  • 100 ml vody
  • 50 ml mleka
  • 4 vejce
  • 1/2 prasku do peciva
  • 1 lzice skorice
  • 4 lzice mletych mandli (muzete dat i jine orechy)
  • 5 jablek
Postup přípravy:
  1. Vse smichame dohromady-cca 3 minuty mixerem na maximum. Nalijeme na plech pokryty pecicim papirem-a muzeme pouzit na zmenseni pecici ram..nebo muzete dat do pekacku. Na jeden velky plech mi prijde toho testa malo.
  2. Pak nakrajime oloupane jablka na tenke mesicky a poklademe na testo.
  3. Peceme na 180°C cca 25 minut.Bez horkovzduchu.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá

Obrázek Koláčik s croasantem podle pana Petra

Koláčik s croasantem podle pana Petra

Obrázek Jednoduché a vynikající kremrole

Jednoduché a vynikající kremrole

Obrázek Oriešková čokoláda v štrúdľovom ceste

Oriešková čokoláda v štrúdľovom ceste

Obrázek Jablečná buchta s čokoládovou polevou

Jablečná buchta s čokoládovou polevou

TOPlist