Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Jahodovej muflak

Potřebné přísady:
  • 1 litr mléka
  • 420 gramu hl. mouky
  • špetka soli
  • trochu prášku do pečiva ( já dávám půlku)
  • 4 vejce celá
  • jahody
Postup přípravy:
  1. Vše smíchat a vylejeme na vymazaný a hl. moukou vysypaný plech a posypeme rozkrajenýma jahodama. Necukrovat !!! Dáme péct 170 asi 20 min . Po vytažení ihned pocukrujeme . Je to jako palačinkové těsto . Nejlepší to je s jahodama.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Šťouchaná buchta - rychlá a výborná

Šťouchaná buchta - rychlá a výborná

Obrázek Tradiční české koláčky od Věrušky

Tradiční české koláčky od Věrušky

Obrázek Máslové koláče ze špaldové mouky

Máslové koláče ze špaldové mouky

Obrázek Jablečný koláč s řeckým jogurtem

Jablečný koláč s řeckým jogurtem

Obrázek Pouťové koláčky - Nahořánky

Pouťové koláčky - Nahořánky

TOPlist