Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Jahodová maškrta

Potřebné přísady:
  • jahody
  • práškový cukor
  • vanilkový cukor
  • kyslá smotana
  • šľahačková smotana
Postup přípravy:
  1. Jahody som zasypala cukrom a ponorným mixérom rozmixovala. Vyšľahala som šľahačkovú smotanu a  kyslú smotanu s vanilkovým cukrom a podľa chuti aj s práškovým cukrom. Obidve hmoty som zmiešala. A už som len do pohára vrstvila - rozmixované jahody so smotanovo-šľahačkovým krémom.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cheesecake s limetkovým krémem

Cheesecake s limetkovým krémem

Obrázek Jablko-ořecho-rozinková "Rychlejška"

Jablko-ořecho-rozinková "Rychlejška"

Obrázek Veterníčky z odpalovaneho cesta podle Matinky

Veterníčky z odpalovaneho cesta podle Matinky

Obrázek Citronové řezy z celého citronu

Citronové řezy z celého citronu

Obrázek Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

TOPlist