Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Hložánkovy vejce z Ulice - Naprosto EPESNÍ

Potřebné přísady:
  • 2ks Hložánkovy vejce (nedostatkové zboží viz. foto)
  • špetka soli
  • 50g ničeho
  • olej nebo máslo na smažení
Postup přípravy:

Recept na Hložánkovy vejce je vyhlášenej široko daleko.

  1. Hložánkovy vejce před použitím důkladně omyjeme a následně, pro jistotu, ještě přelijeme vroucí vodou. Odblaníme a opět omyjeme. Při přípravě je důležité přesně trefit konzistenci vajec !!! To je druhá nejdůležitější věc při přípravě této dobroty. Dobře trefená doba přípravy se projevuje epesní příchutí. Epesní příchuť poznáte tak, že není rozeznatelná od všech jiných příchutí, jelikož každou z nich obsahuje. Tím pádem ovšem vzniká problém, že většina lidí není schopná tuto příchuť cítit. Dále už pak pokračujeme jako u běžné přípravy volského oka. Při přesném dodržení přípravy postupu, nebudete nutně po konzumaci pokrmu potřebovat více toalet v domě.
  2. Přesný a podrobný videonávod naleznete v tomto odkazu http://novaplus.nova.cz/porad/ulice/video/2325-ulice-2650-dil , recept začíná v 28:56 a druhá část 31:27.
  3. Přejeme dobrou chuť a kulturní prožití večeře s přáteli.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Obrázek Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

Obrázek Pečená kuřecí prsa s citronovou šťávou a medem

Pečená kuřecí prsa s citronovou šťávou a medem

Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

TOPlist