Hledat
Filters

Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

Potřebné přísady:
  • 1ks cibule
  • pancetta nebo slanina - podle chuti
  • 1 kelímek smetana na vaření
  • 2 ks vejce
  • sůl
  • pepř
  • 100-150g strouhaný parmazán
  • makarony
Postup přípravy:
  1. Cibulku nakrájíme nadrobno, stejně tak na kostičky pancettu a dáme na suchou rozpálení pánev. Smažíme do zlatova, přidáme dva kusu vejce a restujeme až jsou vejce hotova. Přidáme smetanu a nakonec parmazán. Osolíme a opepříme podle chuti. Makatonu uvaříme podle návodu, par lžic scezené vody dáme do omáčky. Makatony smícháme s omáčkou a podáváme.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Zobrazit detail Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem
Obrázek Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Zobrazit detail Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem
Obrázek Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara

Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara

41
Zobrazit detail Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara
Obrázek Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Zobrazit detail Zapečená růžičková kapusta
Obrázek Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

51
Zobrazit detail Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist