Hledat
Filters

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Potřebné přísady:

PLÁTKY

  • kuřecí prsíčka
  • sůl
  • pepř
  • koření na čínu nebo orientální koření
  • olej

ZELENINKA

  • cibule
  • mražená Čínská nebo Mexická směs
  • mražená brokolice
  • pórek, nebo čerstvá zelenina ( mrkev, pórek, hrášek, kukuřice, paprika, brokolice )
  • sůl
  • pepř
  • kari
  • pomazánkové máslo
  • 4 trojúhelníčky taveného sýra
  • SÝR EIDAM
Postup přípravy:
  1. Kuřecí prsíčka naklepeme, posolíme, popepříme a posypeme kořením. Opečeme na oleji. Na oleji, který nám zbyl od masa, zpěníme cibuli a přidáme nakrájenou zeleninu, nebo vsypeme mraženou zeleninovou směs, přidáme sůl, pepř a koření a za občasného podlití vodou, dusíme doměkka. Když je zelenina vláčná, zamícháme do ní pomazánkové máslo a tavený sýr.
  2. Do zapékacího pekáčku rozprostřeme brambory, na to zeleninu, na ní položíme plátky masa a zasypeme nahrubo nastrouhaným Eidamem. Necháme krátce zapéct.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Zobrazit detail Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

31
Zobrazit detail Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami
Obrázek Luxusní křenová omáčka za pár minut

Luxusní křenová omáčka za pár minut

42
Zobrazit detail Luxusní křenová omáčka za pár minut
Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
TOPlist