Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta z pudinků

Potřebné přísady:
  • 4 vejce
  • 100g cukru
  • 4 vanilkové pudinkové prášky misto muky
  • 100ml oleje
  • 100ml vaječného likéru
  • 1 prášek do pečiva
  • 250g libovolného sezónního ovoce (č.rybíz, jahody, borůvky, apod.)
Postup přípravy:
  1. Vejce s cukry ušleháme do husté pěny. Postupně zašleháme olej, likér a prášek do pečiva s pudinkovými prášky..
  2. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný menší plech, posypeme ovocem a dáme péct do trouby předehřáté na 200°C,pečeme 15 minut a poté teplotu snížíme na 170°C a 10-15 minut dopékáme.
  3. Po upečení necháme zchladnout a poprášíme cukrem nebo polijeme polevou.

MOJE POLEVA:

  1. 100g mléčné nebo hořké čokolády
  2. 1 tučná zakysaná smetana = červená.
  3. Čokoládu opatrně rozpustíme v horké vodní lázni, po rozpuštěné stáhneme z ohně a necháme prochladnout. Poté vmícháme zakysanou smetanu a je hotovo.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablečný koláč s pomerančovým krémem

Jablečný koláč s pomerančovým krémem

Obrázek Jablečná roláda - výborná a bez tuku

Jablečná roláda - výborná a bez tuku

Obrázek Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Obrázek Mini kremrolky s jablkovým sněhem

Mini kremrolky s jablkovým sněhem

Obrázek Švýcarky - Švédské skořicové bulky

Švýcarky - Švédské skořicové bulky

TOPlist