Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dáme na vymazaný a vysypaný plech kokosem a upečeme na 180st. cca 15-20 min.
Scedíme kompot (nebo dva malé) a šťávou pokapeme vychladlý piškot.
Natřeme lehce džemem (dávám kyselejší) a na to dáme scezené borůvky.
Natřeme krémem, pak šlehačkovou vrstvou a posypeme nastrouhanou čokoládou (Ledové kaštany).
Krém:
V mléce uvaříme vanilkový pudink s cukrem a do vychladlého vmícháme zakysané smetany, do kterých přidáme vanilkový cukr (přidávám i kapku rumu), vyšleháme.
Na krém z pudinku natřeme ušlehané šlehačky v prášku se ztužovačem, dle návodu.
Jelikož jsem měla zbytek mražených borůvek, tak jsem je nanesla na pudinkovou vrstvu a pak jsem dala ušlehané šlehačky, to není nutné. Výborné je to i s jahodami.