Hledat
Filters

Vege sekaná z fazole nebo čočky s bramborovou kaší

Potřebné přísady:
  • 100g rýže
  • 100g fazolí nebo čočky
  • 100g obyčejného nebo uzeného tofu
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • olej
  • sypký zeleninový bujon
Postup přípravy:
  1. Uvaříme rýži a necháme vychladnout. Do toho zamícháme 100g uvařených fazolí nebo čočky na fotce je čočka, 100g tofu, sůl, česnek, majoránku, olej a sypký zeleninový bujon. Celé to můžeme rozmixovat, ale nemusíme. Dáme do olejem vymazané formy a pečeme.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Zobrazit detail Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan
Obrázek Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

4.65
Zobrazit detail Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou
Obrázek Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

3.437
Zobrazit detail Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec
Obrázek Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

3.754
Zobrazit detail Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča
Obrázek Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

3.52
Zobrazit detail Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča
Obrázek Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím

Zobrazit detail Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím
Obrázek Dýňovka tak trochu jinak by Romča

Dýňovka tak trochu jinak by Romča

52
Zobrazit detail Dýňovka tak trochu jinak by Romča
TOPlist