Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Sýr z kešu podle De Li

Potřebné přísady:
  • (80-100g) kešu namočených aspoň na 3h a pak propláchnout
  • 5- 6 PL lahůdkového droždí
  • 2 stroužky česneku
  • šťáva z jedné limetky
  • 100 + 300 ml vody
  • 5 gramů práškového agaru (půlku pytlíčku)
  • 1 čl soli
  • hrst jarní cibulky
Postup přípravy:
  1. Nejdříve jsem si připravila agar. Půl balení do 300ml vody, přivedla jsem k varu a odstavila.
  2. Do mixéru jsem vložila propláchnuté namočené kešu a mixovala se 100ml vody.
  3. Přidala jsem všechny ostatní suroviny a až je hmota pěkně hladká, tak jsem přidala mírně zchladly agar a znovu mixovala.
  4. Naplnila jsem do formy a dala chladit do lednice.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sojové chilly con carne s kari rýží -  (vegan)

Sojové chilly con carne s kari rýží - (vegan)

Obrázek Seintanový guláš - veganský

Seintanový guláš - veganský

Obrázek Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Obrázek Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Vegan segedínský guláš se seitainem by Romča

Obrázek Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

Obrázek Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Nápoj s konopným proteínom - Dobrožrúti

Obrázek Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

Kokosovo-jablkový blondie s čokoládovým melírom

TOPlist