Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Sýr z kešu podle De Li

Potřebné přísady:
  • (80-100g) kešu namočených aspoň na 3h a pak propláchnout
  • 5- 6 PL lahůdkového droždí
  • 2 stroužky česneku
  • šťáva z jedné limetky
  • 100 + 300 ml vody
  • 5 gramů práškového agaru (půlku pytlíčku)
  • 1 čl soli
  • hrst jarní cibulky
Postup přípravy:
  1. Nejdříve jsem si připravila agar. Půl balení do 300ml vody, přivedla jsem k varu a odstavila.
  2. Do mixéru jsem vložila propláchnuté namočené kešu a mixovala se 100ml vody.
  3. Přidala jsem všechny ostatní suroviny a až je hmota pěkně hladká, tak jsem přidala mírně zchladly agar a znovu mixovala.
  4. Naplnila jsem do formy a dala chladit do lednice.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Sojové chilly con carne s kari rýží -  (vegan)

Sojové chilly con carne s kari rýží - (vegan)

Obrázek Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Perník bez vajec s jablky - (vegan)

Obrázek Indická krémová polévka (vegan)

Indická krémová polévka (vegan)

Obrázek Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Obrázek Kapustová polévka podle De LI

Kapustová polévka podle De LI

Obrázek Omáčka z cizrny alá svíčková

Omáčka z cizrny alá svíčková

Obrázek Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Pomsta dušené mrkve - Marek Haltuf - Vegan

Obrázek Dýňovka tak trochu jinak by Romča

Dýňovka tak trochu jinak by Romča

TOPlist