Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Škvarkový chléb

Potřebné přísady:
  • 30 dkg hladké mouky
  • 20 dkg žitné mouky
  • 1 lžička soli
  • 1 droždí (kvásek)
  • 1 lžička octa
  • 10 dkg nasekaných škvarků
  • 1 lžička nadrceného kmínu
  • 2 - 2,5 dl teplé vody
Postup přípravy:
  1. Smícháme obě mouky, sůl a kvásek. Přidáme ocet, kmín, nasekané škvarečky a pomocí teplé vody vypracujeme hladké těsto, které necháme kynout 2 hodiny. Dáme na plech a pečeme v předehřáté troubě na 220 °C.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Obrázek Ptáčci z loupákového těsta

Ptáčci z loupákového těsta

Obrázek Špenátovo - sýrová slunečnice

Špenátovo - sýrová slunečnice

Obrázek Tvarohová vánočka bez kynutí

Tvarohová vánočka bez kynutí

Obrázek Cheese biscotti with leek and cranberries

Cheese biscotti with leek and cranberries

Obrázek Nízkosacharidové - keto - bulky

Nízkosacharidové - keto - bulky

TOPlist