PIŠKOT I ( Nižší, pružný, vhodný také na roládu )
- 8 vajec
- 8 lžic cukru
- 4 lžíce vody
- 9 lžic polohrubé mouky
- 1 PDP
- špetička soli
PIŠKOT II. ( Vyšší, nadýchaný, super )
- 4 vejce
- 300 g cukru
- 8 a 1/2 lžíce vody
- 8 lžic oleje
- 300 g polohrubé mouky
- 1/2 PDP
Vyberte si piškot, jaký Vám víc vyhovuje. Krému je hodně, proto já upřednostňuji ten vyšší. Piškoty pokaždé pečte na pečícím papíře !
"HRK-HRK" KRÉM
- 2 smetany ke šlehání ( nebo 1 šlehačka a 1 zakysaná smetana )
- 1 plechovka mandarinek
- 1 plechovka ananasu
- 1-2 pytlíky pudingu bez vaření "Olé" od Dr. Oetkera
- 1 ztužovač šlehačky
- čokoláda na postrouhání