Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Losos na medu

Potřebné přísady:
  • Filet lososa s kůží nebo bez (množství podle potřeb strávníků)
  • med
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • kopr (nebo sezam, ideálně směs bílého a černého)
Postup přípravy:
  1. Troubu si rozpálíme na 180°C (horkovzduch na 160°C).
  2. Lososa omyjeme, osušíme a naporcujeme. Každý plátek lehce osolíme a opepříme.  V misce smícháme trochu medu s kapkou oleje, směsí potřeme jednotlivé plátky a posypeme je nadrobno nasekaným koprem / sezamem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Obrázek Babiččiny španělské ptáčky

Babiččiny španělské ptáčky

Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Obrázek Gratinované těstoviny s tuňákem

Gratinované těstoviny s tuňákem

Obrázek Sekané kuřecí biftečky s hráškem na smetaně s kukuřičným knedlíkem

Sekané kuřecí biftečky s hráškem na smetaně s kukuřičným knedlíkem

Obrázek Teplý čočkový salát s pečeným bramborem a masovými kuličkami

Teplý čočkový salát s pečeným bramborem a masovými kuličkami

TOPlist