Mleté s bramborovým salátem
Potřebné přísady:
- Hovězí mleté
- Koření
- Brambory
- Okurky nakládané
- Mrkev
- Celer
- Rajčata cherry
- Majonéza
- Citrón
Postup přípravy:
- Mleté maso okořeníme solí, pepřem. Vytvarujeme placky a šup do grilu. Brambory ve slupce uvaříme do měkka. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme uvařenou na kostičky pokrájenou mrkev a celer (v ochucené vodě. Podravka je tady na místě. Vývar si pak můžeme třeba v pet flašce zamrazit). Pak přidáme pokrájené cherry rajčátka a majonézu. Trošku láku z okurek a pokrájené okurky. Lze doplnit dalšími surovinami jako třeba hráškem atd. Výborně se do něj hodí i na jemno nakrájené párky „Klausovky”.Osolíme a opepříme, trošku citrónové šťávy. Super je přidat pár snítek posekaného čerstvého kopru.
Hlavní jídlaAutor receptuPetr Dudek
Mohlo by se Vám líbit