Hledat
Filters

Květákový ghál s čočkou

Potřebné přísady:
  • půl menší hlavy květáku
  • 150g červená čočka
  • dvě cibule
  • hrát čerstvého špenátu
  • plechovky kokosového mléka
  • olivový olej
  • indické kari
  • sůl, pepř
Postup přípravy:
  1. Květák rozdělíme na malé růžičky. Čočku dáme bokem na 8-10 min vařit do kastrolku. Cibule nakrájíme a dáme smažit do pánve na olivový olej. Přidáme květák a restujeme. Posypeme kari, osolíme a restujeme. Zalijeme kokosový mlékem a necháme povařit do změknutí. Přidáme scezenou čočku a hrát špenátu, povaříme minutku a necháme pár minut odstát.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Zobrazit detail Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou
Obrázek Kuřecí čína s rýží třech barev

Kuřecí čína s rýží třech barev

53
Zobrazit detail Kuřecí čína s rýží třech barev
Obrázek Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

41
Zobrazit detail Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní
Obrázek Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

3.638
Zobrazit detail Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty
Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Zobrazit detail Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Obrázek Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

51
Zobrazit detail Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami
TOPlist