Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Pizza závin

Potřebné přísady:
  • balíček mraženého listového těsta
  • olej
  • cibule
  • plechovka žampiónů
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • kečup(nejlépe domácí)
  • stroužek česneku
  • oregano
  • šunkový salám
  • sýr Eidam vcelku
  • vejce
Postup přípravy:
  1. Než nám rozmrzne listové těsto, připravíme si žampióny - na oleji orestujeme cibulku, ke které přidáme sterilované nebo čerstvé žampióny. Dochutíme solí, pepřem a kmínem.
  2. Do kečupu prolisujeme 1 stroužek česneku.
  3. Listové těsto rozválíme jako na štrůdl. Potřeme kečupem, poklademe šunkovým salámem, rozprostřeme žampióny, lehce posypeme oreganem a strouhaným Eidamem. Zabalíme do závinu, potřeme vajíčkem a navrch posypeme kmínem. Upečeme dozlatova.
  4. NAPROSTO ÚŽASNÉ !!!
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

Obrázek Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Obrázek Plecko pečené na španělský způsob

Plecko pečené na španělský způsob

Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Obrázek Bramborový quiche s ricottou špenátem a vejci

Bramborový quiche s ricottou špenátem a vejci

TOPlist