Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Potřebné přísady:
  • 1ks smetana ke šlehání - malá
  • 1ks smetafix
  • čokoláda bílá
  • jahody
Postup přípravy:
  1. Smetanu dáme do kastrolu a přiveddme k varu. Hned jak se začne vařit dostáváme a po kouskách do ní dáváme čokoládu a mícháme do doby než se nám všechna čokoláda rozpustí. Necháme vychladnout a když je smetana již studení přidáme smetafix a elektrickým šlehsčem vyšleháme. Připravíme si sklenice a plní,Ř naspod jahody potom pěna a tak pořád dokola. Zdobíme plátky jahod.
  2. Mirka Dědinová
Ostatní

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek  Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Obrázek Cheesecake z domácího smetanového krému

Cheesecake z domácího smetanového krému

Obrázek Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

TOPlist