Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta hrk

Potřebné přísady:

Na těsto :

  • 1,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 0,5 hrnku mléka
  • 0,5 hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • trochu kakaa

Na krém :

  • 1 šlehačka modrá v kelímku
  • 1 ztužovač do šlehačky
  • 2 plechovky mandarinek i se šťávou
  • 1 puding bez vaření (dr.Otker)
Postup přípravy:
  1. Všechny suroviny na těsto si smícháme a dáme na plech upéct a pak necháme vychladit.
  2. Mezitím si uděláme krém tak, že si dáme všechny suroviny do uzaviratelné misky a několikrát protřepeme. Jestli chceme mít tužší krém, dáme do něj šťávu jen z jedné plechovky mandarinek.
  3. Je to výborná a rychlá buchta.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Šátečky z tvarohového těsta

Šátečky z tvarohového těsta

Obrázek Zitiny borůvkové rezy - neskutočne dobré

Zitiny borůvkové rezy - neskutočne dobré

Obrázek Koláč z drobenkového těsta se švestkami a tvarohem

Koláč z drobenkového těsta se švestkami a tvarohem

Obrázek Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

Obrázek Kynutý koláč se švestkami a tvarohem

Kynutý koláč se švestkami a tvarohem

Obrázek Kynuté  taštičky s mascarpone a jahodami

Kynuté taštičky s mascarpone a jahodami

TOPlist