Buchta hrk
Potřebné přísady:Na těsto :
- 1,5 hrnku polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru
- 0,5 hrnku mléka
- 0,5 hrnku oleje
- 2 vejce
- 1 prášek do pečiva
- trochu kakaa
Na krém :
- 1 šlehačka modrá v kelímku
- 1 ztužovač do šlehačky
- 2 plechovky mandarinek i se šťávou
- 1 puding bez vaření (dr.Otker)
Postup přípravy:
- Všechny suroviny na těsto si smícháme a dáme na plech upéct a pak necháme vychladit.
- Mezitím si uděláme krém tak, že si dáme všechny suroviny do uzaviratelné misky a několikrát protřepeme. Jestli chceme mít tužší krém, dáme do něj šťávu jen z jedné plechovky mandarinek.
- Je to výborná a rychlá buchta.
Moučníky, dezerty, dortyAutor receptudesna
Mohlo by se Vám líbit