Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVánoční cukroví

Šlehačkové sušenky

Potřebné přísady:
  • 400g hladké mouky
  • 250g tuku Omega nebo Iva
  • 1/4 litru smetana na šlehání
Postup přípravy:
  1. Mouku smícháme se šlehačkou a nastrouhaným tukem. Těsto vypracujeme a necháme v chladu hodinu odpočinout. Rozválíme na válu a vykrajujeme požadované tvary. Upečeme, obalíme v cukru moučka, do kterého jsme přidali vanilku.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Černé trubičky s pařížskou šlehačkou

Černé trubičky s pařížskou šlehačkou

Obrázek Košíčky s ořechovou nádivkou

Košíčky s ořechovou nádivkou

Obrázek Vaříme s Láďou Hruškou - HIT vánoc 2014

Vaříme s Láďou Hruškou - HIT vánoc 2014

Obrázek Pařížský krém (nejen) do cukroví

Pařížský krém (nejen) do cukroví

Obrázek Perníčky - Tip na dárek od Haničky

Perníčky - Tip na dárek od Haničky

Obrázek Vánoční pečený čaj by Romča

Vánoční pečený čaj by Romča

TOPlist