Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Potřebné přísady:
  • 4 bílé Delissy
  • 100g másla
  • oloupané a spařené mandle
  • kokos
  • na zahušťení sušené mléko
  • je i možno udělat obměnu-místo bílé Dellisy můžeme použít griliášové vlnky taky super
Postup přípravy:
  1. Delissy nasekáme/pomeleme, promícháme s měkkým máslem a dle potřeby zahustíme sušeným mlékem. Dáme na chvíli do lednice a pak děláme kuličky. Do každé vtlačíme spařenou a oloupanou mandli a obalíme v kokosu, klást do papírových košíčků, chutnají mi víc než ze salka nebo ztuženého tuku- ta oplatková chuť je skvostná- doporučuji !!!!
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablečné šátečky z jogurtového těsta

Jablečné šátečky z jogurtového těsta

Obrázek Kompotová buchta z domácí pekárny

Kompotová buchta z domácí pekárny

Obrázek Šlehačková bábovka s citronovou polevou

Šlehačková bábovka s citronovou polevou

Obrázek Chinois - francouzský máslový koláč

Chinois - francouzský máslový koláč

Obrázek Lahodný vanilkový koláč s jahodami

Lahodný vanilkový koláč s jahodami

Obrázek Tvarohový koláč s mákem a jablky

Tvarohový koláč s mákem a jablky

TOPlist