Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Mokrý pes

Potřebné přísady:
  • 1kg jablka
  • 2ks pudink - malina nebo vanilka
  • 2 polévkové lžíce skořice
  • 150g cukru
  • 300ml voda
  • 1 balení piškoty
  • šlehačka na ozdobu
Postup přípravy:
  1. Jablka oloupeme a nastrouháme nebo nakrájíme na kousky. Dáme do kastrolu, přidáme vodu, cukr a skořici a vaříme doměkka. Rozmixujeme tyčovým mixérem. Pudinky rozpustíme v troše vody a přidám do směsi jablek a zamixujeme. Chvilku povaříme.
  2. Do dortové formy poskládáme piškoty na dno i do stran a nalijeme polovinu jablečné směsi. Opět naskládáme piškoty a na ně dáme zbytek jablečné směsi.
  3. Necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice.
  4. Podáváme se šlehačkou
  5. Dobrou chuť
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kakaová buchta bez vajec a mléka

Kakaová buchta bez vajec a mléka

Obrázek Pudinkova buchta s ovocem podle Evičky

Pudinkova buchta s ovocem podle Evičky

Obrázek Čokoládové řezy z červené řepy

Čokoládové řezy z červené řepy

Obrázek Makové, vláčné, nadýchané švýcarky

Makové, vláčné, nadýchané švýcarky

Obrázek Jablečný závin z tvarohového těsta

Jablečný závin z tvarohového těsta

TOPlist