Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Máslo s medvědím česnekem by Romča

Další tip jak spotřebovat medvědí česnek a udělat si tak dobrou snídani či svačinu. Není to vlastně až tak recept jako jeden z mnoha nápadů co s medvědem.

Potřebné přísady:
  • medvědí česnek - ( hrst )
  • máslo - ( každý dá takové které upřednostňuje )
Postup přípravy:
  1. Česnek i máslo dáme do foodprocesoru, kdo nemá použije třeba tyčový mixér a umixujeme. Máme hotovo stačí už jen nandat do skleniček nebo formiček a dát ztuhnout do lednice.
  2. Pozor kdo používá klasické máslo - nutno nechat před mixováním povolit.
  3. Tip: nejlepší za mě je osolený krajích kváskového chleba s tímto máslem a posolit černou solí.
  4. Dobrou chuť
Ostatní

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Obrázek Pošírovaná hruška s karamelem

Pošírovaná hruška s karamelem

Obrázek Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Obrázek Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Obrázek Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Ghí - přepuštěné máslo - domácí

TOPlist