Hledat
Filters

Marokánky od Vitariánky

Potřebné přísady:
  • banány
  • buráky (nepražené! a nesolené
  • rozinky
  • brusinky
  • oříšky
  • švestky
  • čokoláda (kakao + sirup + kakaové máslo)
Postup přípravy:
  1. rozmixujeme banány s burskými oříšky. Pár buráků si nechte stranou. Tady opravdu pozor na to, aby jste koupili raw. Z pražených solených buráků si můžete udělat leda burákové máslo na chleba:-) Co se poměrů týká, tak dávám na pytlík buráků asi dva nebo tři banány. Do vzniklé tužší kaše zamícháme samé dobroty – na kousíčky nakrájené švestky, rozinky, brusinky, kousíčky ořechů, buráky, prostě do máme rádi.
  2. Hmotu naaranžujeme do požadované velikosti do sušičky a na chvíli zapneme. (v té mé, studené, staré, noname sušičce jsem nechala marokánky přes noc). Po vyndání, pokud nesníte hned všechno, ještě můžete jednu stranu namazat čokoládou. Stačí trochu, pro ten pocit. Ony jsou dost sladké.
Raw
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

TOPlist