Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Krémová horká čokoláda

Potřebné přísady:
  • 100g čokolády na vaření
  • 250ml mléka
  • 250ml smetany
  • 2 vanilkové cukry
  • skořice strouhaná mléčná čokoláda
  • šlehačka na ozdobu
Postup přípravy:
  1. Čokoládu nalámeme na kousky do mléka se smetanou a zvolna ohříváme, dokud se čokoláda nerozpustí. Pak přidáme špetku skořice a cukr, necháme přejít varem, stáhneme z ohně a našleháme metličkou.
  2. Zdobíme kopečkem smetany se strouhanou čokoládou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu

Guacalome- avokádový dip s feferonkou nebo s česnekem, podávaný na celozrnném pečivu

Obrázek Křehké a lahodné přeclíčky opravdu výborné

Křehké a lahodné přeclíčky opravdu výborné

Obrázek Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Obrázek Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Obrázek Ovocné poháry se smetanovo-tvarohovým krémem

Ovocné poháry se smetanovo-tvarohovým krémem

Obrázek  Zavařené maso pro psa  -  domácí konzerva

Zavařené maso pro psa - domácí konzerva

TOPlist