Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVeganské

Kapustová polévka podle De LI

Potřebné přísady:
  • 2 cilbule
  • 450g kapusty
  • voda
  • lžíce římského kmínu
  • sůl
  • pepř
  • rýžové mléko
  • majoránka
  • sušená celerová nať
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce umeocta
Postup přípravy:
  1. Na oleji osmahneme dvě cibule, přidala jsem cca 450g kapusty na nudličky, zalila vodou, přidala lžíci římského kmínu, sůl, pepř a vařila jsem do změknutí.
  2. Ke konci jsem přidala hrnek rýžového mléka, majoránku, sušenou celerovou nať a 4 stroužky prolisovaného česneku. K tomu ještě 2 lžíce umeocta a nechala jsem zhruba 2 minuty problublat.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Veganské  plněné  papriky s rajskou omáčkou

Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou

Obrázek Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Obrázek Mrkvový krém s pečeným feniklom

Mrkvový krém s pečeným feniklom

Obrázek Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Dobrožrútsky cake s kokosom a zelenou pšenicou

Obrázek Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Ovocné smoothie - Dobrožrúti

Obrázek Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Obrázek Špaldové kernotto s uzeným tofu

Špaldové kernotto s uzeným tofu

TOPlist