Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Potřebné přísady:
  • brambory
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • sladká paprika
  • pažitka
  • zakysaná smetana
  • sladká šlehačka
Postup přípravy:
  1. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme. Přidáme zakysanou smetanu a šlehačku, hodně nadrobno pokrájené cibule, osolíme a podle chuti opepříme. Nakonec dochutíme sladkou paprikou a kdo má rád, přidá nadrobno pokrájenou pažitku.
  2. Podáváme jako přílohu viz foto.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Vaječný koňak jak má být

Recept - Vaječný koňak jak má být

Obrázek Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Obrázek Korenistý raňajkový lievanec s rozmarínom

Korenistý raňajkový lievanec s rozmarínom

Obrázek Protizánětlivý čaj se zázvorem a kurkumou

Protizánětlivý čaj se zázvorem a kurkumou

Obrázek Třešňová marmeláda s meduňkou

Třešňová marmeláda s meduňkou

Obrázek Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Splatoon - zapékané tvoření by Romča

TOPlist