Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Bábovka z Besedy

Potřebné přísady:
  • 2ks vejce
  • 200g cukr krupice
  • 150g ořechů
  • 100g hladké mouky
  • 250ml šlehačka 33%
  • 3/4 prášku do pečiva
Postup přípravy:
  1. Mouku s práškem do pečiva prosijeme do mísy, přidáme šlehačku. Vejce s cukrem utřeme do pěny a přidáme do mísy, těsto pořádně promícháme. Přidáme nahrubo nasekané ořechy a nalijeme do předem vymazané formy, nebo dáme do pekáče a z bábovky je buchta. Pečeme na 170 stupňů cca 30-35 minut.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Obrázek Recept - Řezy s borůvkovou pěnou

Recept - Řezy s borůvkovou pěnou

Obrázek Jednoduché muffiny s borůvkami

Jednoduché muffiny s borůvkami

Obrázek Propletené nutelové bochánky

Propletené nutelové bochánky

Obrázek Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Obrázek Jablkový závin ze špaldové mouky

Jablkový závin ze špaldové mouky

Obrázek Tvarohové koblížky s rozinkami - Svatá Máří

Tvarohové koblížky s rozinkami - Svatá Máří

Obrázek Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

Rychlý hrníčkový koláč s broskvemi ke kafíčku

Obrázek Prošívaný koláč s jahodami a mákem od paní Jany

Prošívaný koláč s jahodami a mákem od paní Jany

TOPlist