Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Nakrájíš tofu, hodíš do misky se sojovkou a necháš v lednici do druhýho dne. Žampiky pokrájíš na plátky a na pánev frkni trochu oleje na to pórek a pak ty žampy. Vopečeš to a přidáš na nudle zeleninu jakou doma máš. Teď tam hodíš z lednice to tofu co od včera plave v tý sojovce a podleješ. No přidáš chilli a česnek, vosolto a škrobem to můžeš zahustit jestli to máš řídký. Žere se to s rejží- důležitý je, že je to ned hotový žádný sraní. Nandej si to na talíř nebo to de žrát z tý pánve, aspoň nebudeš pak muset mejt to podělaný nádobí. Ušetříš za vodu a jelikož seš línej tak voceníš hlavně to, že toho nemusíš moc dělat. Autor receptu Bloncka

Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Česneková pomazánka s vařeným vejcem

Obrázek Vynikající rychlé lívance nekynuté -  vůbec to není poznat

Vynikající rychlé lívance nekynuté - vůbec to není poznat

Obrázek  Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Obrázek Česnek aneb co o něm možná nevíte - pár receptů z česneku právě pro Vás

Česnek aneb co o něm možná nevíte - pár receptů z česneku právě pro Vás

Obrázek Pesto z medvědího česneku by Romča

Pesto z medvědího česneku by Romča

Obrázek Máslo s medvědím česnekem by Romča

Máslo s medvědím česnekem by Romča

Obrázek Kynuty houskový knedlík od Jany

Kynuty houskový knedlík od Jany

TOPlist