Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Nakrájíš tofu, hodíš do misky se sojovkou a necháš v lednici do druhýho dne. Žampiky pokrájíš na plátky a na pánev frkni trochu oleje na to pórek a pak ty žampy. Vopečeš to a přidáš na nudle zeleninu jakou doma máš. Teď tam hodíš z lednice to tofu co od včera plave v tý sojovce a podleješ. No přidáš chilli a česnek, vosolto a škrobem to můžeš zahustit jestli to máš řídký. Žere se to s rejží- důležitý je, že je to ned hotový žádný sraní. Nandej si to na talíř nebo to de žrát z tý pánve, aspoň nebudeš pak muset mejt to podělaný nádobí. Ušetříš za vodu a jelikož seš línej tak voceníš hlavně to, že toho nemusíš moc dělat. Autor receptu Bloncka

Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Obrázek Domácí vanilkový cukr - poctivý

Domácí vanilkový cukr - poctivý

Obrázek Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Ruská vejce - jednoduchá rychlá večeře

Obrázek Vynikající rychlé lívance nekynuté -  vůbec to není poznat

Vynikající rychlé lívance nekynuté - vůbec to není poznat

Obrázek Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem

Žemlovka s jablby a meruňkovým šmakounem

Obrázek Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Obrázek Jak správně zamrazit houby a proč

Jak správně zamrazit houby a proč

Obrázek Medvědí česnek - jeho vliv na lidský organismus

Medvědí česnek - jeho vliv na lidský organismus

Obrázek Jahodová marmeláda s vanilkou

Jahodová marmeláda s vanilkou

TOPlist