Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Nakrájíš tofu, hodíš do misky se sojovkou a necháš v lednici do druhýho dne. Žampiky pokrájíš na plátky a na pánev frkni trochu oleje na to pórek a pak ty žampy. Vopečeš to a přidáš na nudle zeleninu jakou doma máš. Teď tam hodíš z lednice to tofu co od včera plave v tý sojovce a podleješ. No přidáš chilli a česnek, vosolto a škrobem to můžeš zahustit jestli to máš řídký. Žere se to s rejží- důležitý je, že je to ned hotový žádný sraní. Nandej si to na talíř nebo to de žrát z tý pánve, aspoň nebudeš pak muset mejt to podělaný nádobí. Ušetříš za vodu a jelikož seš línej tak voceníš hlavně to, že toho nemusíš moc dělat. Autor receptu Bloncka

Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jahodová marmeláda od Renatky

Jahodová marmeláda od Renatky

Obrázek Slaný štrůdl rychlá večeře

Slaný štrůdl rychlá večeře

Obrázek Domácí müslli čokoládové - kam se hrabe kupované

Domácí müslli čokoládové - kam se hrabe kupované

Obrázek Pečený hruškový čaj se šípkovým výluhem

Pečený hruškový čaj se šípkovým výluhem

Obrázek Zavařené maso pro psa - hovězí domácí konzerva

Zavařené maso pro psa - hovězí domácí konzerva

TOPlist