Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Kefírová buchta užasná

Potřebné přísady:
  • 100 g polohrubé mouky
  • 250 g hladké mouky
  • 120 g cukru krupice
  • 1 lžíce sody
  • 2 lžíce kakaa
  • 200 ml oleje
  • 500 ml kefíru
  • 1 vejce

Poleva:

  • 200 g zakysané smetany
  • 100 g čokolády na vaření
Postup přípravy:
  1. V míse smícháme všechny sypké suroviny, přimícháme ostatní a těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení. Upečeme (180°C, 20-25 minut). Čokoládu necháme rozpustit ve vodní lázni, smícháme se smetanou a rozetřeme na vychladlý moučník. Po zatuhnutí krájíme na řezy.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Hruškový koláč s mandlovým krémem

Recept - Hruškový koláč s mandlovým krémem

Obrázek Cheesecake nejen pro zamilované

Cheesecake nejen pro zamilované

Obrázek Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Obrázek Nepečený dort z mascarpone s broskvemi

Nepečený dort z mascarpone s broskvemi

Obrázek Mini bábovky z piškotového těsta

Mini bábovky z piškotového těsta

Obrázek Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Obrázek Arašídové mini košíčky s náplní

Arašídové mini košíčky s náplní

Obrázek Banánový chlebíček by Romča

Banánový chlebíček by Romča

Obrázek Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

TOPlist