Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Kefírová buchta užasná

Potřebné přísady:
  • 100 g polohrubé mouky
  • 250 g hladké mouky
  • 120 g cukru krupice
  • 1 lžíce sody
  • 2 lžíce kakaa
  • 200 ml oleje
  • 500 ml kefíru
  • 1 vejce

Poleva:

  • 200 g zakysané smetany
  • 100 g čokolády na vaření
Postup přípravy:
  1. V míse smícháme všechny sypké suroviny, přimícháme ostatní a těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení. Upečeme (180°C, 20-25 minut). Čokoládu necháme rozpustit ve vodní lázni, smícháme se smetanou a rozetřeme na vychladlý moučník. Po zatuhnutí krájíme na řezy.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vynikající dort ze zakysaných smetan - rychlovka

Vynikající dort ze zakysaných smetan - rychlovka

Obrázek Tvarohová buchta z domácí pekárny

Tvarohová buchta z domácí pekárny

Obrázek Strouhaný koláč s kokosovým tvarohem

Strouhaný koláč s kokosovým tvarohem

Obrázek Recept - Malinový flekatý koláč

Recept - Malinový flekatý koláč

Obrázek Nugátový zákusok so šľahačkou

Nugátový zákusok so šľahačkou

Obrázek Kysnutý koláč s tvarohom a ovocím

Kysnutý koláč s tvarohom a ovocím

Obrázek Super rychlý tvarohový koláč

Super rychlý tvarohový koláč

TOPlist