Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Jablečná buchta s čokoládovou polevou

Potřebné přísady:
  • 3 vejce
  • 1 hrnek cukru krupice
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 hrnek vlažné vody
  • 1 hrnek oleje
  • 3 hrnky polohrubé mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 3 velká jablka
  • čokoládová poleva
Postup přípravy:
  1. Vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem do pěny, přidáme vlažnou vodu, olej a mouku s práškem do pečiva.Nakonec vmícháme nastrouhaná jablka. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a zvolna upečeme. Necháme vychladnout a pak potřeme čokoládovou polevou.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Meruňkové řezy z listového těsta

Meruňkové řezy z listového těsta

Obrázek Tvarohový koláč se skořicí a mandlemi

Tvarohový koláč se skořicí a mandlemi

TOPlist